Skip to content

Питбул териер Crate обучение

August 20, 2011

Много хора вярват, че щайга обучение на кучето е жестоко и необичайно наказание. Нищо не може да бъде допълнително от истината обаче. Повечето кучета, че със собствените си "пространство" е вкусно и им дава усещане за сигурност.

Преди да поговорим повече за щайга обучение, трябва да отбележим, че никога не трябва да се използва като форма на наказание. Също така, щайга не е заместител за прекарване на време с кучето си и не всякога попадат в капана на напускане на Pit в щайга си за повечеот 4 часа в даден момент. Много собственици на кучета използват каси, неправилно и в крайна сметка с повече проблеми, отколкото те първоначално започна с.

Bull

Първо, това е важно да се идентифицират проблема, който се опитват да решат с щайга обучение Pit Bull. Гърненце обучение? Дъвченето и унищожаване на неща, докато бъдат оставени без надзор?

Питбул териер Crate обучение

Следващото нещо, което трябва да направите, е да подготви щайга на вашето куче. Уверете се, удобен за него и място някои легла, няколко играчки, и да им даде достъп до малко количество вода.Ако забележите, че вашето куче започва да се неудобно в неговата щайга, уверете се, да го изведе извън, така че той може да се облекчава. Щом го прави, не забравяйте да го хвалят развълнувано. Crate обучение кучето си, ще отнеме известно време и малко търпение, особено ако имате упорити Pit.

Когато за първи път началото на щайга обучение рутинни, това не е необичайно за кучето да скимти или кора. Най-голямата грешка, че много собственици правят е чувството на съжаление за кучето и да им отдаване под наем нащайга. Каквото и да правите, не правете това. Вашият Pit Bull трябва да знае, че лай не е решение и той трябва да отнеме известно време, за да се чувстват удобно в новата си среда.

Crate обучение е отговорен практика, че всички собственици на кучета трябва да използвате. Тя осигурява безопасно място за кучето, да излизаш и да се отпуснете и да го поддържа за около къщата, в същото време. Аз силно се насърчават да започнат щайга редовно обучение с питбул териер днес!

Питбул териер Crate обучение

Advertisements

From → Bull Articles

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: