Skip to content

Как да се упражнява Pit Bull

August 18, 2011

Всички работни породи кучета се нуждаят от много упражнения. И двете, за да бъдат здрави, но и да ги изморявам. Това е особено вярно за питбулите, както се казва "Уморени Pit Bull е добър Pit Bull". Ако кучето ви не получава достатъчно упражнения, излишната енергия, която той или тя е най-вероятно ще бъдат изразходвани дъвченето на новия си диван или скачане на всеки посетител на вашия дом.

Всеки, когато те ще получат ново куче е казал да го вземат за дълги разходки. Лично аз не мисля, че ходенето е достатъчно. Питбулитеса хляб, за да бъдат активни работещи кучета. Ако забележите, когато ходиш на вашето куче, че тя никога не работи. Бяха породата на кучето, за да се изпълнява. Пешеходна просто не получи достатъчно високо ниво на активност на кучето, за да се отцеди много енергия. Трябва да се намери друг начин за увеличаване на кучета упражняване.

Bull

Може да имате възможност да се бутам с кучето си, но дори и при нормални крачки джогинг кучето просто не е наистина се оказва. Целта на упражняване на вашето куче много като човек е да се получи, да се кандидатира за солидна 20 до 30 минути. Азоткриете, че добавянето на интензивна игра донесе на местно парк получава моите кучета, работи при най-добрите темпове за добра сума от време.

Как да се упражнява Pit Bull

Имам парк близо до това е доста отворена и рядко има и други хора (или кучета за този въпрос). Аз обикновено разходка кучето ми до този парк на каишка му и след това веднъж в парка, да извадя любимата му топка и играем интензивна игра на донесе. Не Къси пасове тук, хвърлят, доколкото аз съм в състояние и кучето ми работи възможно най-бързо, за да донесе топката и да ми го върне. Мойкуче получава много удоволствие от тази игра.

Аз само предлагам да вземете куче открит парк, ако е добре обучен. Ако кучето не се връща, поставяно под въпрос, да "изземване" команда, най-вероятно трябва да работят с кучето още малко преди да мисля за вземане на куче на каишка в един парк. Това е особено важно за Pit Bull, което се дължи както на породи тенденция да бъде агресивно куче може да се окажете в една лоша ситуация, ако кучето ви реши да бъде непокорен.

Дори и ако не садостъп до свободни парк или имат куче, което не е съвсем обучени достатъчно, за да бъде разрешено на разстояние каишка. Има няколко неща, които все още можете да направите. Аз използвам Флирт полюс с по-млади кучета да ги гума,. Това може да стане в нормален размер заден двор. Също така, можете да се окачват пролетта полюс от дърво или други структури, и да обучава кучето си да го използвате. Също така съм чел за хора, които имат обучени кучета да се използва неблагодарна.

Упражненията трябва да бъдат важна част от ежедневието на вашите кучета. Имам още даимат поведенчески проблеми, с всяко куче, което е правилно упражнява.

Как да се упражнява Pit Bull

From → Bull Articles

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: