Skip to content

Pit Bull – Уроци от Шампион Trader на Wall Street

August 16, 2011

Ако искате да знаете за какво е искал да премине от загуба на търговеца, за да стане шампион Trader на Wall Street, след това трябва да се прочете Pit Bull – Уроци от Шампион Trader Wall Street от Мартин "Buzzy" Шварц.

Шварц дава сметка как е израснал да стане анализатор за няколко компании на Уол Стрийт, преди да реши да го направят сами като независим търговец на пълно работно време.

Bull

Той бе търговия от началото на кариерата си на Wall Street, но никога не успя даЗавъртете обща печалба. След като говорите с приятел, той разбрал, че той трябваше да се формулира план за успех. От тук той е започнал дейността си през работното време на последната си работа, чрез уникалната си план за търговия – и след няколко месеца на consitant успех, купи място в AMEX за търговия с опции върху акции на търговията етаж.

Pit Bull – Уроци от Шампион Trader на Wall Street

След известно време като пода търговец, Шварц се установи, че той е добър в търговията на пазара на разстояние от пода от един цитат машина. Той се премества пода постояннои в офис на своите брокери – През цялото време продължава да багажник на огромни печалби от опциите и фючърсните пазари. През това време той също влезе някои търговски конкурса и официално да стане шампион Trader на Wall Street.

Шварц преждевременна ход в управлението на парите, което е причинило много стрес в живота си и той документира пътуването си чрез масивни сърдечна операция и накрая сгъване тази кратка погрешно приключение.

Като цяло, Шварц казва, информативна и смешна историяна търговията си опит – много може да се вземат от всеки, който иска да бъде, или вече са ангажирани в тази индустрия. Чуйте за тежка телесна повреда на търговията на пода на AMEX, извличане на куфарчета, пълни със злато по време на паниката на пазара катастрофи, и как формулирането на солиден план за търговия е сигурен начин за успех на финансовите пазари.

Pit Bull – Уроци от Шампион Trader на Wall Street

Advertisements

From → Bull Articles

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: