Skip to content

Pro Bull езда Crash Курс

August 14, 2011

The Bull въже

Бикът въжето е сплетен въже, което се увива около гърдите на бикове директно зад предните си крака. Бик въже е какво ездача виси към по време на неговия 8-секунден езда. Звънец метал крава е прикрепен към дъното на въже, което той дава част от теглото, така че тя ще падне, веднага след като ездачи страна се освобождава от или се bucked или демонтаж на животното.

Bull

8 Втора Ride

Pro Bull езда Crash Курс

В бик езда, тя е длъжна, ездач на бикове престой на бик и приложените къмбик въже за пълен 8 секунди, за да получат точки от съдиите. По време на своята 8 и втория път, той не трябва да получи дисквалификация (виж по-долу) или той няма да получи оценка.

Дисквалифициран

Бик ездачът може да бъде дисквалифициран и няма да получат точки за каране, дори ако той остава на бика за 8 секунди. Ако ездач на бикове докосва бик или себе си със свободната си ръка, по всяко време преди 8 вторият зумер, той е дисквалифициран. Също така, ако карането му ръка идва от бик въжепо всяко време преди 8 секунди зумер звуци, той е дисквалифициран.

Bucked Off

Бик ездач се счита, bucked, когато той е бил хвърлен от на бика пред 8-секунден зумер звуци. Ако настъпи извън долар, ездачът няма да печелят точки за опит за каране.

Фланг на каишка

Ключова част от оборудването в бик езда е фланг каишка. Това е каишката, която обикаля фланг на бика. Целта на слабините ремък е да насърчава естествените бик погази движениеи да се опита да получи бика, за да се разшири на задните си крака, когато се опитват да долар ездача. Противно на популярното схващане, никога не фланг лентата идва в контакт с бикове гениталиите и без остри или чужди тела, които някога са поставени вътре в фланг каишка, за да агитират бика. Дърпане фланг каишка прекалено стегнат, ще има ограничителни движение и го правят неудобен за бика, за да изпълнява. Фланг ремъци бързо освобождаване дизайн позволява да бъдат отстранени веднага след бик от арената. ВКонцепцията зад фланг каишка е да се окаже достатъчно напрежение върху него, така че той ще остане, но просто достатъчно хлабави, че бикът се опитва ритник на разстояние, което води в погази движение.

Фаул

Фал може да се случи по всяко време по време на 8-секунден езда. Това се случва, когато нещо се случва, който се поставя бик ездач в неравностойно положение, тъй като бик хит себе си или ездача на погази улей в началото на надпреварата или фланг каишка пада преди края на надпреварата. Възможността за повторно езда честоприсъжда на бика ездач при фал.

Съдейки

100 точки ще бъде перфектен резултат, и е са записани само един път в историята на организираната бик езда. Двама съдии имат 50 точки, всеки те се разпределят между бик и ездач. Всеки съдия може да вкара бика от 1 до 25 точки и съща за ездач на бик. Резултат от всеки един от двама съдии ще бъдат сумирани, за да получите общият резултат в надпреварата.

Re колоездене

Съдиите могат да дадат ездач на биковеразчитам на друг бик, ако първият бик не се представи добре на нивото на останалите бикове в конкурса, който се води на ездача е в неизгодно положение, да бъде в състояние да получи по-висок резултат.

Pro Bull езда Crash Курс

Advertisements

From → Bull Articles

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: