Skip to content

Как да чуваме гласа на Бог

August 10, 2011

Чуваш ли Божия глас? Възможно ли е да говорим с Него обичам да говоря на приятел? Не ли? Защо не?

Библията ни казва, че Енох "ходи" с Бог. Бих си представим, че това води до постоянна комуникация от Енох към Бога и от Бога да Енох. Тя продължава да се каже, че "Енох ходи по Бога и не беше нищо повече, защото Бог го взе". Тази връзка между Бога и Енох не е описан тук в по-голямата част подробно, с изключение на това, че ние знаем, няколко неща. Едно, Енох ходи по Бога за 300 години идве, Бог трябва да са доволни, защото Той нека живеят толкова дълго. За мен, това показва много добре балансирани отношения и дълбока комуникация.

H

И така, как да стигнем този вид взаимоотношения с Бог? Ами, за начало, трябва да вярваме, че Бог говори днес. Говорил съм с много хора, които са убедени, че Бог мълчи, защото канонът на Писанието е затворен. В книгата ми "Къде ли пророците?" Обсъждат грешките на тази вяра в подробности. Така че ние трябва да вярва, двенеща:

Как да чуваме гласа на Бог

1), че Бог говори днес
2) че Бог е готов да разговаря с нас

След като тези две неща са ясно определени в съзнанието ни, тогава ще можем да да се продължи с обучение, за да чуят Неговия тих и тънък глас. Да, четете правилно, аз казах, "обучение". Точно както ние се учим да ходят или да карат колело, ние също трябва да се научи, за да чуят Неговия скъпоценни глас. Това е съкратена версия на техниката. За повече информация, кликнете тук, за да прочетете за курс на слуха на Божиятаглас.

Техника:

Внимание: Не правете тези упражнения, по време на шофиране или работа с тежка техника.

1) да се окажете доста място, свободно от отвличане на вниманието
2) Чувствайте се удобно и да получите писалка / молив и лист хартия
3) Започнете, като си затваряш очите и отпускане на тялото
4) да се представят пред Бога, като се молим молитва като това:

Отец, тук аз седя пред вас. Това е нашето време и аз копнея да чуя вашите все още сладък глас. Моля, говори с мен, искам да говоряс вас и да чуя гласа ти. Аз ви благодаря за любовта си към мен и аз дълго време да бъда с вас.

5) След молитва, точно като в разговор с приятел, да изчакат реда си
отговор. Точно като чака някого по телефона, за да вземе своя страна да говори, вие давате на Бог "на свой ред", за да говори. Така че го чакаме.

6) Запишете си това, което чувате. Бъдете възможно най-ясни. Когато за първи път се научим да чуят гласа Му, то може да изглежда трудно, но Той иска наистина да слуша за него. Това не епросто просто слух, слушане е умишлено фокусиране на слуха си на определен звук, шум, и в този случай то е Божия глас.

7) Сега помолим Бог въпрос. Попитайте го нещо, може да бъде много изненадан, това, което Той мисли за вас и вашия живот. Вие най-вероятно ще го чуете да казват неща като: "Обичам те толкова много" или "Аз съм толкова се гордея с теб". Удивително е колко Отца на светлините ни обича.

Сега протест за неща, които ще чуете:

1) Ако това, което вие чувате, върви срещу това, коетоБиблията учи, тя не е от Бога. Погледнете неща да се уверите,.

2) Не се предприемат действия за неща, които ще чуете, освен ако не сте го обсъдите с някой, който е развит и вече комуникира с Бога.

3) Бъдете внимателни и се наслаждавайте на новия си дълбоко взаимоотношение с Бог.

Уверете се, че да включи тази практика в ежедневието си, това, което обичам да правя, се моли по време на ходене и с чудесен диалог с Бог навсякъде, където отида.

Бог да ви благослови богато!

Д-р Джеймс П. Нол

Как да чуваме гласа на Бог

Advertisements

From → H Articles

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: