Skip to content

Как да играя H.264 файл с Freeware FLV Player

August 10, 2011

Какво представлява H.264:

Също така известен като MPEG-4 AVC (Advanced Video Coding) или MPEG-4 част 10, H.264, е стандарт за видео компресия, че е настроен да замени MPEG-2, която предлага значително по-голяма компресия от предшествениците си. Това означава, че в сравнение с MPEG-2, можете да получите същото качество на видеото в само една трета или половината от побитова скорост с кодека H.264. Именно кодиране на видео с H.264 са само една трета или половината от размера на видео кодиране с MPEG-2.

H

Освен това, H.264 вече еразглежда като формат за следващото поколение видео системи като High Definition DVD, както с висока разделителна способност, MPEG-2 изисква складови помещения, дори висока дефиниция DVD намерите трудно да предложи.

Как да играя H.264 файл с Freeware FLV Player

Сега Adobe Flash Player поддържа кодиране на MP4 възпроизвеждане на видео с H.264 и чист FLV кодиране с H.264. Независимо от FLV MP4 или чисто кодиране с H.264, Moyea FLV Player може да възпроизвежда както добре. Използването на този играч, FLV, просто свободно да се насладите на любимите си клипове с H.264 кодек.

Къде може да бъде H.264се използват:

Най-широкото разпространение на H.264 е чрез QuickTime от Apple и е включена в iTune, Ipod, iPhone, както и QuickTime Player за Mac и Windows. H.264 също е интегриран и във всичко – от мобилни телефони (Nokia, SonyEricsson) за HD телевизия и цифрово радио. Налице е широка гама от interoperating продукти, поддържащи този стандарт.

Как да играя H.264 с Moyea FLV Player:

След като изтеглите и инсталирате програмата, просто го стартирате. Можете да видите основнитеинтерфейс:

Импорт FLV кодиране с H.264.

Щракнете върху File (Файл) на лентата с менюта и да изберете един метод от Open File и Open URL за въвеждане на видео, кодирани с H.264.

Преглед на FLV файлове.

Щракнете върху Преглед, за да се направят някои настройки. Можете да видите информация за оригиналния FLV, да коригира размера на екрана за възпроизвеждане, програмата винаги на върха и асоциирани FLV файлове.

Заснемане с умалените снимки.

Щракнете върху Контрол и изберете опция Миникартинка да улови все още снимката, която харесва. Вида я запишете като графичен файл, който завършва с BMP или JPG за събиране. Има няма никакви усложни работа стъпка.

Подредете FLV файлове.

Този играч предлага функция за управление на FLV файлове. Лесно е да се добавят FLV ви харесва към списъка с любими и да ги подредите от Организирайте Любими опция. Можете да преименувате, изтривате, се движат нагоре и се придвижи надолу FLV с H.264 кодек.

Изтеглете безплатния софтуер и да се насладите на FLV файлове онлайн и офлайн, особено популярна кодиране FLV с H.264 целия свят.

Как да играя H.264 файл с Freeware FLV Player

From → H Articles

Leave a Comment

Leave a comment